A microbrewery and restaurant , Bengaluru

False ceilings, room dividers, wall hangings, backdrops, bottle racks, mouldings, finishings and a private tasting room featuring plank walls and an end cut wood wall in Canadian spruce-pine-fir (SPF).

This new restaurant and microbrewery located in Bengaluru needed a design and look that would appeal to its market. The design had to reflect its positioning as a casual yet distinct restaurant, featuring a selection of high-quality beers and food. Canadian spruce-pine-fir (SPF) was the best choice for this project due to higher wood quality and more design flexibility. This project won a platinum award at the International A’Design Award & Competition 2017-18 Italy, and the bronze award at International Design Awards, LA in the sustainable/ green interiors category.

To continue reading, download the PDF. Click here to log in or register